Colliers laajentaa toimintaansa Suomessa

Kiinteistöalan konsulttiyhtiö Colliers laajentaa liiketoimintaansa Suomessa ja aloittaa kiinteistökaupan neuvonantopalvelut.

Kiinteistöalan konsulttiyhtiö Colliers laajentaa liiketoimintaansa Suomessa ja aloittaa kiinteistökaupan neuvonantopalvelut.

Nykyisten kiinteistöjohtamisen palveluiden lisäksi yhtiö ryhtyy tarjoamaan asiakkailleen kiinteistöjen myymiseen ja ostamiseen liittyviä kiinteistöjärjestely- sekä neuvonantopalveluja.

Uuden liiketoimintayksikön vetäjäksi on nimitetty valtiotieteiden maisteri Matti Ahrelma.

Ahrelman tehtävänä on rakentaa Colliersille kiinteistökaupan neuvontapalvelu. Ensimmäisiä toimeksiantoja on tarkoitus päästä työstämään jo kuluvan kvartaalin aikana käyttäen hyödyksi Colliersin maailmanlaajuista verkostoa.

Colliersin Euroopasta vastaavan liiketoimintajohtaja Richard Divall näkee, että neuvonantopalveluiden avaaminen Suomeen tukee oleellisesti niin ulkomaisten kuin kotimaisten kiinteistösijoittajien operointia Suomen ja Pohjoismaiden kiinteistösijoitusmarkkinassa,

“Paikallinen markkinatuntemus yhdistettynä laajaan verkostoomme ja liiketoimintaosaamiseen tuo asiakkaillemme parhaan avun kiinnostavien kohteiden tunnistamiseen, ostamiseen ja myymiseen kaikissa omaisuusluokissa”, Divall sanoo yhtiön tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Colliers laajentaa toimintaansa Suomessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat