Sitowiselle ratatietojärjestelmien kehitysurakka – Väylävirastolta liki neljän miljoonan euron tilaus

Sopimuksen kesto on neljä vuotta.

Väylävirasto on kehittänyt ratatietojärjestelmiä vuodesta 2016 alkaen, tavoitteena lisätä tuottavuutta digitalisoimalla keskeiset toimintaprosessit sekä uudistamalla keskeiset ratatietoja koskevat tietojärjestelmät ja tietokannat.

Sitowise on voittanut kilpailutuksessa sopimuksen Väyläviraston ratatietojärjestelmien jatkokehittämisestä.

Sopimuksen arvo Sitowiselle on 3,84 miljoonaa euroa ja sen kesto on neljä vuotta.

Ratatietojärjestelmien jatkokehitys koostuu neljästä osa-alueesta. Sitowise voitti toisen kahdesta sovelluskehityksen asiantuntijapalveluiden kokonaisuudesta. Mahdolliset uudet kehitettävät sovellutukset ovat muun muassa nopeustietojen hallinta, omaisuuden hallinta ja digitaalinen kaksonen.

”Väyläverkon digitaalinen infra on erityisen tärkeää liikkumisen digitalisoitumisen, vastuullisen liikkumisen ja autonomisen liikenteen näkökulmista. Liikenneverkon kehittämistä ja esimerkiksi korjausvelkaa hallinnoidaan näiden tietojen avulla”, kertoo Sitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminnan johtaja Teemu Virtanen tiedotteessa.

Väylävirasto on kehittänyt ratatietojärjestelmiä vuodesta 2016 alkaen, tavoitteena lisätä tuottavuutta digitalisoimalla keskeiset toimintaprosessit sekä uudistamalla keskeiset ratatietoja koskevat tietojärjestelmät ja tietokannat. Sitowise on ollut yksi kehityskumppaneista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowiselle ratatietojärjestelmien kehitysurakka – Väylävirastolta liki neljän miljoonan euron tilaus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat