Kokeile kuukausi maksutta

Vantaan Formulakortteli kaasuttaa loppusuoralle – Pohjola Rakennus käynnisti seitsemännen kohteen

Kohteen on määrä valmistua kevään 2022 aikana. Kaiken kaikkiaan Formulakortteli tarjoaa valmistuttuaan noin 400 kotia.

Formulakorttelin viimeinen kohde rakentuu Mika Häkkisen puiston kupeeseen. (Kuva: Pohjola Rakennus)

Pohjola Rakennus on aloittanut Vantaan Martinlaakson Formulakorttelin seitsemännen ja samalla viimeisen RS-kohteensa rakentamisen. Asunto oy Vantaan Martinlaakson Pokaali nousee omalle tontille Martinlaaksoon Mika Häkkisen aukion kupeeseen.

Persoonallisen värinen viimeinen asuintalo nousee kuuden kerroksen korkeuteen. Hissillisestä ja savuttomasta taloyhtiöstä löytyvät muun muassa asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja talopesula. Kohteen on määrä valmistua kevään 2022 aikana. Kaiken kaikkiaan Formulakortteli tarjoaa valmistuttuaan noin 400 kotia.

”Formulakortteli on ollut pitkä ja merkittävä aluehanke, jonka Pokaali nyt viimeistelee. Kyseinen hanke on myös tiivistä jatkoa nopeasti kasvaneelle toiminnallemme pääkaupunkiseudulla,” Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan Formulakortteli kaasuttaa loppusuoralle – Pohjola Rakennus käynnisti seitsemännen kohteen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat