YIT sai 37 miljoonan euron elinkaarihankkeen

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Vihdin Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskuksen toteuttamisesta.

Kohteeseen on suunniteltu tilat kymmenelle päiväkotiryhmälle ja kolmesarjaiselle alakoululle. Kokonaisuuteen kuuluvat myös ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen sekä ruotsinkielisen koulun tilat. Koulu- ja päiväkotikeskuksen laajuus on noin 8600 neliömetriä. Sopimuksen arvo YIT:lle on noin 37 miljoonaa euroa.

”Voittanut tarjous erottui laadullisesti paremmaksi erityisesti tilojen sijoittelun ja muuntojoustavuuden kautta”, Vihdin kunnan tekninen johtaja Matti Kokkinen sanoo tiedotteessa.

Hanke toteutetaan elinkaarimallilla, johon sisältyy suunnittelun ja rakentamisen lisäksi kiinteistön ylläpito, siivous ja ulkoalueiden hoito 20 vuoden ajan.

Hankkeen pohjarakennustyöt aloitetaan kesän aikana. Päiväkodit ja koulu aloittavat toimintansa vuoden 2024 alussa.

”Koulu- ja päiväkotikeskus on kunnalle merkittävä investointi, joka tulee tarjoamaan vihtiläisille lapsille erinomaisen suomen- ja ruotsinkielisen oppimisympäristön. Koulu- ja päiväkotikeskus on myös investointi tulevien vuosien kehitykseen ja koko Vihdin kasvuun”, kunnanjohtaja Erkki Eerola kertoo.

Uusi koulu- ja päiväkotikeskus sijoittuu kasvavalle Etelä-Nummelan alueelle reilun kilometrin päähän tulevasta Vihti–Nummelan juna-asemasta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT sai 37 miljoonan euron elinkaarihankkeen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat