Kokeile kuukausi maksutta

Miimu Airaksinen jättää RIL:n ja palaa takaisin VTT:lle – ”Innovaatiot ja tutkimus vetivät puoleensa”

RIL ry:n toimitusjohtaja vaihtuu, sillä tehtävää vajaat neljä vuotta hoitanut tekniikan tohtori Miimu Airaksinen jättää järjestön ensi syksynä.

Miimu Airaksinen siirtyy SRV:n kehitysjohtajaksi. Kuva: Suvi Suovaara / Cuvaya

Airaksinen tuli RIL:n toimitusjohtajaksi marraskuussa 2017 VTT:n tutkimusprofessorin tehtävästä. Hän tutki ekotehokasta rakennettua ympäristöä. Syyskuun alussa hän palaa takaisin VTT:lle.

”Nämä ovat olleet tosi mukavat ja kivat vajaat neljä vuotta, paljon on saatu aikaiseksi, kiitos meidän upean henkilöstön ja loistavien jäsenten sekä yhteiskumppaneiden. Päätös oli vaikea, mutta innovaatiot ja tutkimus vetivät puoleensa”, Airaksinen sanoo.

Hän pääsee kehittämään VTT:llä johtajan nimikkeellä (vice president) tulevaisuuden älykkäitä energiaratkaisuja rakennetussa ympäristössä (smart energy ja built environment).

”Energiakenttä uudistuu ja kaupungistuminen etenee. Lähden kehittämään ja innovoimaan tulevaisuuden rakennettua ympäristöä ja sen energiaratkaisuja. Olen innoissani tästä upeasta mahdollisuudesta”, Airaksinen sanoo.

”Energia-asioilla ja kaupungistumisella on iso painoarvo EU:ssa ja myös globaalisti. Se tarjoaa mahdollisuuksia innovaatioille ja myös paljon liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille.”

”Jätän RIL:n haikein mielin. Tämä on ollut ihana yhteisö, mutta minähän jään edelleen jäseneksi ja yhteistyö jatkuu sitä kautta”, Airaksinen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Miimu Airaksinen jättää RIL:n ja palaa takaisin VTT:lle – ”Innovaatiot ja tutkimus vetivät puoleensa””

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat