Kokeile kuukausi maksutta

Ramboll nimitti toimitusjohtajan Swecolta

Tammikuussa Maija Jokelan uutisoitiin siirtyvän NCC:lle.

Maija Jokela aloittaa Rambollissa syyskuussa. Kuva: RIL / Katri Lehtola

Ramboll Finlandin toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Maija Jokela. Jokela aloittaa tehtävässään syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Jokela raportoi tehtävässään Ramboll-konsernin operatiiviselle johtajalle Mathew Rileylle, joka vastaa Pohjoismaiden, Britannian ja Saksan liiketoiminnoista.

”Olen iloinen saadessamme Maijan kyvykkyydellä varustetun ammattilaisen osaksi Rambollia. Hän on ihanteellinen henkilö johtamaan ja viemään eteenpäin yhtiömme liiketoimintaa Suomessa”, Riley sanoo yhtiön tiedotteessa.

Jokela on työskennellyt Sweco PM:n toimitusjohtajana vuodesta 2014. Tammikuussa uutisoitiin hänen aloittavan NCC Building Nordicsin strategian ja liiketoiminnan kehityksen vetäjänä kesällä.

Jokela on myös suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö SKOL:in hallituksen varapuheenjohtaja. Huhtikuun lopussa Rakennusalan insinöörien liitto RIL nimitti hänet vuoden rakennusalan diplomi-insinööriksi.

”On hienoa päästä osaksi Ramboll-perhettä. Kestävän yhteiskunnan rakentaminen vastuullisen liiketoiminnan kautta on minulle tärkeä asia, ja uskon yhteistyön voimaan. Monimuotoisena tiiminä voimme kehittää yhä parempia palveluja asiakkaiden ja yhteiskunnan tarpeiseiin”, Jokela sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu 7 kertaa

7 vastausta artikkeliin “Ramboll nimitti toimitusjohtajan Swecolta”

 1. Minkä verran tämä Jokela on lyönyt teille rahaa käteen, kun rakennuslehti kokee tarvetta uutisoida hänestä henkilöuutisia. Kyseessä on alan kannalta täysin merkityksetön henkilö kuten kuka tahansa entinen tai tuleva tusinatoimitusjohtaja.

  1. Ilmainen lounas, Lakeijan rooli, sisäpiiri…. vaihtoehtoja on. Toivottavasti ei kuitenkaan kaikki yhtaikaa.

   Siitä Rakennuslehti ei kuitenkaan ole eikä todennäköisimmin tule uutisoimaan, miten näitä virkoja loppupelissä saadaan tai annetaan. Mekanismi on monissa tapauksissa mielenkiintoinen, rekrytointikonsultoinnista huolimatta, siinä ei varsinaisella pätevyydellä ole erityistä merkitystä. Toisaalta tarvitaanko sitä vastaavissa tehtävissä.

 2. Vuoden rakennusalan DI vaihtaa työnantajaa jatkuvasti.

  1. Tämä on vasta hänen toinen työnantajansa.

 3. Mitäs te räkyttävät räkänokat olette saaneet työuralla aikaan

  1. Maukka hei. Mee takas sinne Sanoman konttoriin miettimään miten onnistuisitte kiillottamaan omaa julkiskuvaa, kun ette pysty enää osoittamaan puolueettomuutta tuotteen laadulla.

   1. Häpeäisit sinäkin ja alkaisit käyttäytyä kuten miehet.Mitä kuvittelet tuollaisella räksytyksellä saavuttavasi?

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat