Kokeile kuukausi maksutta

Espoon Matinkylään rakennetaan harjoitusjäähallia, joka ottaa talotekniikasta kaiken irti – olosuhteet harjoitteluun tehdään parhaiksi mahdollisiksi

Espoon Matinkylään rakennetaan parhaillaan kolmen jääradan harjoitushallia, jonka talotekniikka on hiottu tulevaisuuden tarpeisiin.

Jäähallin julkisivuun asennetaan ritilä, joka peittää lauhduttimet. Kuva: Jussi Helttunen

Espoolaiset jääurheiluseurat rakennuttavat todennäköisesti maailman älykkäintä ja energiatehokkainta lasten ja nuorten jäähallikokonaisuutta. NHL-, olympia- ja taitoluistelujäillä sekä lukuisilla oheisharjoittelualueilla olosuhteet optimoidaan nuorille urheilijoille parhaiksi mahdollisiksi.

Ensi syksynä valmistuvan jäähallin rakennusautomaatio-, paloilmoitin-, kameravalvonta-, murtohälytys- ja kulunvalvonta- sekä poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmät integroidaan älykkääseen kiinteistönhallintajärjestelmään. Järjestelmien avulla varmistetaan, että halli on kaikissa tilanteissa turvallinen, energiatehokas ja käyttäjilleen mahdollisimman toimiva.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon Matinkylään rakennetaan harjoitusjäähallia, joka ottaa talotekniikasta kaiken irti – olosuhteet harjoitteluun tehdään parhaiksi mahdollisiksi”

Viimeisimmät näkökulmat