Kokeile kuukausi maksutta

QMG jatkaa yrityskauppoja – nyt ostettiin Tornion Ilmastointitekniikka ja VirtaWorks

Yhtiöiden asiakkaat ovat pääosin teollisuuden, kaivannaisteollisuuden sekä kaupan suuria ja keskisuuria yrityksiä. Sähköurakoinnissa kasvualana erottuu kaivosteollisuus.

QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Heikki Kiiskilän(oik) mukaan Tornion Ilmastointitekniikka ja VirtaWorks täydentävät konsernin verkostoa Länsi-Lapissa ja Pohjois-Suomessa. Toni Syrjälä jatkaa yritysten vetäjänä sekä QMG:n osakkaana.

QMG (Quattro Mikenti Group) vahvistaa osuuttaan pohjoisen Suomen talotekniikkamarkkinoista, kun se ostaa LVIA-urakoitsija Tornion Ilmastointitekniikan ja sen tytäryhtiön sähköurakoitsija VirtaWorksin.

Tornion Ilmastointitekniikka ja VirtaWorks tarjoavat LVIA- ja sähköurakoinnin palveluita sekä paineilmaratkaisuja. Yhtiöiden asiakkaat ovat pääosin teollisuuden, kaivannaisteollisuuden sekä kaupan suuria ja keskisuuria yrityksiä. Sähköurakoinnissa kasvualana erottuu kaivosteollisuus.

Yhtiöiden liikevaihto oli viime vuonna 3,5 miljoonaa euroa ja ne työllistävät 23 ammattilaista Torniossa ja Rovaniemellä.  Omistaja-yrittäjä Toni Syrjälä jatkaa yritysten vetäjänä sekä QMG:n osakkaana.

”Tornion Ilmastointitekniikka ja VirtaWorks täydentävät QMG:n verkostoa Länsi-Lapissa ja Pohjois-Suomessa. Niillä on myös mielenkiintoista osaamista muun muassa teollisuudessa. QMG-konserniin kuuluvat täällä entuudestaan Paikallis-Sähkö, Capcon, Movitek sekä Kokkolan LVIS-Palvelu”, QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Heikki Kiiskilä toteaa tiedotteessa.

Yrityskaupoilla kasvava QMG työllistää jo yli tuhat ammattilaista. Viimeisen vuoden aikana konsernin omistukseen ovat liittyneet Helsingissä Web Sähkö, AET-Automaatio, SW-Sähkö ja Kylmäkolmonen, Pietarsaaressa ORS Service, Vaasassa Tammi Kiinteistötekniikka, Oulussa Capcon sekä Lahdessa Kuusitunturi Lahti.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “QMG jatkaa yrityskauppoja – nyt ostettiin Tornion Ilmastointitekniikka ja VirtaWorks”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat