Rakennuslehti siirtyy uuteen rekisteröitymiseen keskusteluissa

Osallistuminen Rakennuslehden verkkosivujen keskusteluun vaatii kirjoittajalta jatkossa aiempaa tarkemman rekisteröitymisen.

 

Rakennuslehden verkkokeskusteluihin osallistumisessa tapahtuu muutos. Käytännössä jokaisen kirjoittajan on jätettävä perustietonsa toimituksen tietoon, mutta edelleen voi halutessaan kirjoittaa nimimerkillä.

Rekisteröitymissivulla kysytään nimeä, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa sekä mahdollista nimimerkkiä. Samalla rekisteröityjä määrittelee salasanansa. Rekisteröitymisen lopulla rekisteröityjä saa vahvistukseen tarvittavan koodin kännykkäviestillä. Rekisteröitymissivulle pääset tästä.

Rekisteröitymisen jälkeen verkkosivujen keskusteluun ja juttujen kommentointiin voi osallistua vapaasti.

Jos olet lehden tilaaja, voit rekisteröitymisen yhteydessä kirjautua samalla Rakennuslehden verkkopalveluun. Näin pääset lukemaan ja käyttämään kaikkia verkkosivujen sisältöjä eli myös vain tilaajille avoimia juttuja ja palveluja. Kirjautumiseen tarvitset tilaajatunnuksen, josta tarkemmat ohjeet löydät rekisteröitymis- ja kirjautumissivulta.

Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt ja kirjautunut Rakennuslehden verkkosivuille, sinun ei tarvitse nyt tehdä mitään. Voit jatkaa verkkokeskusteluihin osallistumista vanhaan tapaan.

Rekisteröitymisongelmissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen support.rakennuslehti@managed.fi. Osoitteessa käsitellään vain rekisteröintiin liittyviä asioita. Lue myös usein kysytyt kysymykset.

Rakennuslehti haluaa olla rakennusalan ja alan asiantuntijoiden keskustelun merkittävä foorumi. Verkkokeskustelujen tarkemmalla rekisteröitymisellä haluammekin suunnata keskustelua yhä enemmän ammatilliseen suuntaan. Lisää muutoksesta voit lukea täältä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuslehti siirtyy uuteen rekisteröitymiseen keskusteluissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat