Bonavalta ja eQ:lta 50 asuntoa Helsingin Vuosaareen – Sitadellin kortteli saa jatkoa

Alueella on entuudestaan rakenteilla 14- ja 16-kerroksiset tornitalot. Kaikkiaan Bonava suunnittelee alueelle lähes 550 uuden kodin rakentamista.

Sitadelli 3:n käynnistyttyä Bonavalla on Aurinkolahdessa rakenteilla 300 asuntoa. (Kuva: Bonava)

Bonava ja eQ ovat sopineet 50 asunnon asuinkerrostalokohteen kaupasta Helsingin Vuosaaressa. Aurinkolahden pohjoisosaan, kauppakeskus Columbuksen läheisyydessä sijaitsevaan Sitadellin kotikortteliin nousee Bonavan kolmas kahdeksankerroksinen asuinkerrostalo.

”Olemme erittäin iloisia yhteistyön jatkumisesta eQ:n kanssa. Sitadelli 3:n käynnistyttyä meillä on tässä kotikorttelissa rakenteilla jo 300 kotia”, kertoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström.

Alueella on entuudestaan rakenteilla 14- ja 16-kerroksiset tornitalot. Kaikkiaan Bonava suunnittelee alueelle lähes 550 uuden kodin rakentamista.

eQ Varainhoidon ensimmäinen asuntorahasto suljettiin toukokuussa 2021. Rahastoon kerättiin 100 miljoonaa euroa sijoitussitoumuksia ja se sijoittaa yli 300 miljoonaa euroa vuokra-asuntoihin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Sijoituskohteena ovat kokonaiset kerrostalot ja rahastossa tulee olemaan noin 1 500 asuntoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonavalta ja eQ:lta 50 asuntoa Helsingin Vuosaareen – Sitadellin kortteli saa jatkoa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat