Kokeile kuukausi maksutta

Miimu Airaksinen siirtyy SRV:lle

SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipolan mukaan Airaksinen on yksi kestävän rakentamisen johtavia asiantuntijoita Suomessa.

Miimu Airaksinen siirtyy SRV:n kehitysjohtajaksi. Kuva: Suvi Suovaara / Cuvaya

SRV on nimittänyt tekniikan tohtori Miimu Airaksisen, 48, yhtiön kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.9.2021 alkaen. Samalla SRV:n liiketoiminnan kehittämisestä vastaava johtaja, YTM Antti Nummi, 49, nimitettiin kaupalliseksi johtajaksi 2.9.2021 alkaen. Nummi jatkaa yhtiön johtoryhmän jäsenenä.

SRV:n mukaan nimitykset vahvistavat yhtiön helmikuussa julkaistun, elinkaariviisaaseen rakentamiseen perustuvan strategian täytäntöönpanoa.

Airaksinen ehti vastikään siirtyä VTT:lle tutkimusprofessoriksi toimittuaan sitä ennen RIL ry:n toimitusjohtajana. Hän on aiemmin työskennellyt myös esimerkiksi Optiplanissa tutkimus- ja kehitysyksikön vetäjänä. Airaksinen toimii myös useissa, erityisesti energiatehokkuuteen ja kestävään rakentamiseen liittyvissä hankkeissa ja luottamustehtävissä Suomessa ja globaalisti.

Lue lisää: Miimu Araksinen jättää RIL:n ja palaa takaisin VTT:lle – ”Innovaatiot ja tutkimus vetivät puoleensa”

SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipolan mukaan Airaksinen on yksi kestävän rakentamisen johtavia asiantuntijoita Suomessa.

”Viemme päämäärätietoisesti elinkaariviisaita ratkaisuja kaikkiin projekteihimme ja palveluihimme. Miimun kokemus ja asiantuntemus yhdistettynä vahvaan projekti- ja elinkaariosaamiseemme vauhdittavat kykyämme palvella asiakkaitamme kestävästi eri projekteissa”, Sipola toteaa tiedotteessa.

Antti Nummen nimitys kaupalliseksi johtajaksi puolestaan tukee strategian kaupallisen kulman eteenpäinviemistä.

”Olemme strategiassamme asettaneet tavoitteeksi johtavan markkina-aseman toimitilamarkkinoilla, ja haemme kasvua yksityissektorilta kaupallistamalla elinkaariviisaan rakentamisen ja laajentamalla etenkin kaksivaiheisen projektinjohtourakointimallimme asiakaskuntaa. Antti Nummen rooli tukee koko yhtiön kaupallisten mahdollisuuksien tunnistamista ja kaupallista kasvua”, Sipola sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Miimu Airaksinen siirtyy SRV:lle”

  1. Toivotan hyvää jatkoa Miimulle ja SRV:lle. Varmaan otan yhteyttä…. Erkki J. Anttila, TkT, KTM.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat