Pirkanmaan Mittauspalvelu teki yrityskaupat

Pirkanmaan Mittauspalvelu on ostanut Ympäristönsuunnittelun mittausliiketoiminnan.

Ympäristönsuunnittelun toimitusjohtaja Mika Heikkilä aloittaa Pirkanmaan Mittauspalvelun aluejohtajana ja hänestä tulee MittausGroup Holdingin osakas.

Pirkanmaan Mittauspalvelu ja MittausGroup Holding kuuluvat MittausGroup-konserniin. Konserniin kuuluvat myös JT-Mittaus ja Koillismittaus.

Konsernin vuosittainen yhteenlaskettu liikevaihto on yli kuusi miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 65. Yritykset tarjoavat valtakunnallisesti rakennusalan mittaus- ja konsultointipalveluja.

Kaupan jälkeen henkilökunnan määrä nousee 85:een työntekijään ja vuosittainen liikevaihto yli kahdeksaan miljoonan euroon.

Pirkanmaan Mittauspalveluntoimitusjohtaja Tuomo Tiuraniemen mukaan tavoitteena on edelleen vahvistaa markkinaosuutta valtakunnallisesti ja laajentaa toimintaa Pohjoismaihin.

Ympäristönsuunnittelu oy Pirkanmaa on vuodesta 1993 toiminut konsulttiyritys, jonka toimialoihin kuuluvat mittausliiketoiminta sekä kaavoitus ja maankäytön suunnittelu. Yrityksen mittausliiketoiminta työllistää noin 20 alan ammattilaista.

Mittausliiketoiminta on keskittynyt valtakunnallisesti merkittävien infra- sekä talonrakennuskohteiden mittaus-, määrälaskenta- ja laadunvalvontatehtäviin.

Ympäristönsuunnittelu Pirkanmaan työntekijät siirtyvät Pirkanmaan Mittauspalveluun vanhoina työntekijöinä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pirkanmaan Mittauspalvelu teki yrityskaupat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat