YIT rakentaa Kansallis-yhtiöille vuokrakerrostalon Kaarinaan

Kansallis-yhtiöt rakennuttaa Kaarinan keskustaan 37 asunnon kerrostalon vuokrakäyttöön. Kohteen rakentaa YIT.

Talo rakennetaan osoitteeseen Voudinkatu 5, jonka välittömään läheisyyteen valmistuu ensi vuoden kuluessa Hovirinnan uusi koulurakennus.

Kohteen suunnittelussa painopiste on ollut ympäristöystävällisyydessä. Maalämmön varaan nojaava talo on ekologinen ja lämmityskustannuksiltaan edullinen. Kiinteistön kuluttama sähkö puolestaan tuotetaan tuulivoimalla ja autopaikoille tehdään varaus sähköauton latausta varten.

Myös käytännöllisyyteen on panostettu. ”Lähdimme yhdessä YIT:n kanssa suunnittelemaan vuokrakerrostaloa, joka tarjoaisi asuntoihin tarpeeksi neliöitä ja käytännöllisyyttä. Toivomme, että panostuksemme asuntojen äänieristykseen, säilytysratkaisuihin ja keittiöihin tuovat asukkaiden arkeen käytännönläheistä helpotusta”, Kansallis-yhtiöiden toimitusjohtaja Ilkka Paju sanoo tiedotteessa.

Turun seudulla sijaitsevan Kaarinan väkiluku on kasvanut viime vuosina tasaisesti, koronapandemian aikana jopa voimakkaasti, ja kysyntä vuokra-asunnoille on kaupungissa vahvaa.

Kansallis-yhtiöt hankki aiemmin keväällä Turusta kolmen kerrostalon vuokrakokonaisuuden ja omistaa nyt Turun seudulla seitsemän vuokratalokohdetta. Kaarinan uudisrakennuksen lisäksi Turussa käynnistyy alkuvuodesta 2022 yhden vuokrakerrostalon rakentaminen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa Kansallis-yhtiöille vuokrakerrostalon Kaarinaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat