Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n kehitysjohtaja lähtee yhtiöstä

YIT:n kehitysjohtaja ja johtoryhmän jäsen Juhani Nummi jättää yhtiön.

Kehitysjohtaja Juhani Nummi jättää YIT:n. Kuva: Jussi Helttunen

Yhtiö on sopinut Juhani Nummen kanssa, että hän jatkaa nimettyjen erityisprojektien vastuullisena vetäjänä kuluvan vuoden loppuun saakka.

YIT jakaa kehitysjohtajan tehtävät talousjohtajan ja segmenttien kehitysvastuullisten kesken. Ylimenoaikana Nummi auttaa vastuiden ja tehtävien siirrossa.

”Juhani Nummi on tehnyt pitkän uran yhtiön palveluksessa, josta viimeiset kahdeksan vuotta yhtiön kehitysjohtajana. Hänellä on ollut keskeinen rooli muun muassa YIT:n ja Lemminkäisen integraation onnistumisessa ja monien kehityshankkeiden määrätietoisessa edistämisessä”, toimitusjohtaja Markku Moilanen sanoo tiedotteessa.

YIT kertoi perjantaina 15. lokakuuta myös yt-neuvotteluidensa päättymisestä. Yhtiö arvioi henkilöstövähennysten olevan koko konsernissa 230 henkeä ja Suomessa enintään 190 henkeä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “YIT:n kehitysjohtaja lähtee yhtiöstä”

  1. YIT:stä on tullut kasvattajaseura. Hyviä osaajia on viime kuukausien aikana siirtynyt merkittävissä määrin kilpailijoiden palkkalistoille. Pohjola, Jatke, Bonava, Lehto ja monet muut ovat poimineet YIT:n kasvattamia ammattilaisia. Kaikki eivät suinkaan ole entisiä ”lemminkäisiä”, jotka eivät sopeutuneet uuteen kulttuuriin. Herää kysymys, onko johtamisessa ongelmia ? YIT on monessa asiassa edelleen edelläkävijä mutta jostain kuitenkin muuttoaalto kertoo. Mistä ? Toivoisin muutamaa kommenttia yhtiön sisältä.

  2. Samaa mietin. Strategia tehdä kerrostaloja ei ole ehkä riittävän kiinnostava porukoille

    1. Taitaa sama strategia olla Bonavalla ja Pohjolalla…

  3. Paitsi että Pohjolan strategia on ollut alusta alkaen tehdä vain kerrostaloja ja toimitusjohtaja lähti eläkkeelle.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat