Kokeile kuukausi maksutta

Lujabetonille uusi tehdas Helsinkiin

Tehdasinvestoinnilla Lujabetoni haluaa vahvistaa toimintakykyään pääkaupunkiseudun betonimarkkinassa.

Havainnekuva Lujabetonin uudesta valmisbetonitehtaasta Helsingissä. Kuva: Lujabetoni
Kuuntele juttu

Lujabetoni rakentaa valmisbetonitehtaan Helsinkiin. Tehdas sijoittuu Tattarisuolle Lujabetonin nykyisen tehtaan kanssa samalle tontille, mikä tuo yrityksen mukaan huomattavaa synergiaa ja tehokkuutta.

Helsingin Tattarisuon tehdasinvestoinnissa on pohjatyöt ja paalutukset tehty. Tehdas valmistuu vuoden 2021 aikana. Betonia siellä aletaan valmistaa vuoden 2022 tammikuussa.

Uuden tehtaan myötä Lujabetonin pääkaupunkiseudun valmisbetonikapasiteetti kasvaa yrityksen mukaan 75 prosentilla.

”Rakentaminen jatkuu pääkaupunkiseudulla erittäin vahvana ja alue laajenee ja kasvaa tulevien vuosien aikana hyvin paljon. Me haluamme parantaa palvelukykyämme entisestään niin suurissa kuin pienemmissä hankkeissa ja asiakastarpeissa”, Lujabetonin valmisbetoniyksikön johtaja Markus Haatainen korostaa tiedotteessa.

Lujabetoni aloitti valmisbetonitoiminnan pääkaupunkiseudulla 1990-luvun alussa Helsingin Tattarisuolla ja on sen jälkeen rakentanut Espooseen kaksi tehdasta. Niistä toinen on jo purettu yhdyskuntarakenteen laajenemisen tieltä.

Lisäksi Lujabetoni toimittaa pääkaupunkiseudulle valmisbetonia Järvenpään elementtitehtaan betoniasemalta.

”Nyt rakenteilla oleva uusi kolmas valmisbetonitehdas on meille äärimmäisen tärkeä lisäys pääkaupunkiseudun toimituskykyyn”, Haatainen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujabetonille uusi tehdas Helsinkiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat