Parmacon toimitusjohtaja vaihtuu – väliaikaisen vetovastuun ottaa Ari Lehtoranta

Siirtokelpoisia rakennuksia valmistavan ja vuokraavan Parmaco Groupin toimitusjohtaja Sami Laine ja yhtiön hallitus ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että Laine jättää tehtävänsä 25. marraskuuta.

Ari Lehtoranta. Kuva: Sami Kilpiö / HS

Sami Laine ehti olla tehtävässään vain noiden vuoden, sillä hän oli aloittanut Parmacon toimitusjohtajana vasta 16. marraskuuta 2020.

Yhtiön hallitus on nimittänyt keskuudestaan Ari Lehtorannan yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Lehtoranta on toiminut aiemmin muun muassa Caverionin ja Nokian Renkaiden toimitusjohtajana.

”Parmaco Groupin hallitus kiittää Samia hänen työpanoksestaan yhtiössä. Sami on pärjännyt hyvin monilla keskeisillä alueilla haastavasta toimintaympäristöstä huolimatta ja johtanut yritystä viimeaikaisen omistajanvaihdoksen läpi”, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Leif Gustafsson sanoo tiedotteessa.

Parmaco kertoo käynnistäneensä välittömästi uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessin.

Sveitsiläinen pääomasijoitusyhtiö Partners Group osti Parmacon helmikuussa useamman pääomasijoitusyhtiön konsortiolta. Uuden omistajan myötä Parmacon hallituksen puheenjohtajaksi nimitettiin Cramon entinen toimitusjohtaja Leif Gustafsson. Uudet omistajat ovat kertoneet hakevansa vahvaa kasvua.

Myös Parmacon tausta on Cramossa, sillä Parmaco syntyi vuonna 2012, kun pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot osti Cramon siirtokelpoisten tilojen valmistusliiketoiminnan ja räätälöityjen siirtokelpoisten tilojen vuokrausliiketoiminnan. Samalla MB Rahastot perusti tätä liiketoimintaa harjoittamaan yritysryhmä Parmaco Groupin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Parmacon toimitusjohtaja vaihtuu – väliaikaisen vetovastuun ottaa Ari Lehtoranta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat