Kokeile kuukausi maksutta

Varte käynnisti ensimmäisen urakkansa Lappeenrannassa

Varte Lappeenranta oy on aloittanut marraskuussa maanrakennustöillä ensimmäisen urakkansa kaupungissa.

Havainnekuva: Varte
Kuuntele juttu

Varte Lappeenranta urakoi paikalliselle sijoittajalle osoitteeseen Kasarminkatu 14 Asunto oy Lappeenrannan Musketöörin. Kulttuurihistoriallisesti merkittävälle Rakuunamäelle rakennettava kohde käsittää 2-kerroksisen asuinkerrostalon, johon tulee yhteensä 24 asuntoa. Viitekohteena on aukion toisella laidalla sijaitseva Asunto oy Lappeenrannan Eskadroona, jonka mukaisesti myös Musketööri on suunniteltu.

”Saimme hyvän tilaisuuden käynnistää ensimmäisen työmaan niinkin hienoon sijaintiin kuin Rakuunamäki, missä myös uusi toimistomme sijaitsee”, Varte Lappeenrannan toimitusjohtaja Seppo Tokkola kertoo tiedotteessa.

Kohteen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2022.

Varte perusti erillisen alueyksikön Lappeenrantaan toukokuussa. Yhtiö myös hankki Skanskalta kaksi asuinrakennustonttia Tyysterniemestä kesäkuussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varte käynnisti ensimmäisen urakkansa Lappeenrannassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat