Kokeile kuukausi maksutta

KKV hyväksyi Afryn ja Vahasen välisen yrityskaupan

Kilpailu- ja kuluttajavirasto KKV on 20. joulukuuta hyväksynyt yrityskaupan, jossa Afry ostaa Vahanen-yhtiöiden koko osakekannan.

Afryn Suomen maajohtaja Kalle Rasinmäki (vas.) ja Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty. Kuva: Jere Hyppönen

Yritysostolla Afry kasvattaa kiinteistöjen ja rakentamisen liiketoimintaansa ja täydentää ja vahvistaa palvelutarjontaansa kiinteistösektorille Suomessa. Vahanen-konserni raportoidaan osana Afryä 1.1.2022 lähtien.

”Vahasen vahva osaaminen ja koko rakentamisen ja kiinteistöjen elinkaaren kattavat palvelut antavat meille uusia mahdollisuuksia tukea asiakkaitamme entistä suuremmissa ja vaativammissa hankkeissa”, Afryn Suomen maajohtaja Kalle Rasinmäki sanoo tiedotteessa.

”Pitkä historiamme hyvinvoivien elinympäristöjen rakentajana jatkuu nyt osana Afryä, jossa tulevaisuuden kestävät elinympäristöt ovat yksi strategian keskiössä olevista alueista”, Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty kertoo.

Vahasen liikevaihto vuonna 2020 oli 46,6 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 500 työntekijää. Vahasen hankinnan ansiosta Afryn henkilöstömäärä Suomessa nousee noin 2800:aan ja Suomen liikevaihto noin 290 miljoonaan euroon (v. 2020 lukujen perusteella).

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KKV hyväksyi Afryn ja Vahasen välisen yrityskaupan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat