Kokeile kuukausi maksutta

Granlund laajentaa Ruotsissa – Yrityskauppa tukholmalaisen ECO Konsultin kanssa

Granlund kasvattaa toimintaansa Ruotsissa partnerimallilla.

Toimitusjohtaja Pekka Metsi. Kuva: Granlund

Granlund laajentaa toimintojaan Ruotsissa ja on tehnyt yrityskaupan tukholmalaisen suunnitteluyrityksen ECO Konsult i Stockholm AB:n kanssa. Tavoitteena on vahvistaa Granlundin verkostoa talotekniikkasektorilla Ruotsissa.

Granlund tuli Ruotsin markkinoille kaksi vuotta sitten, kun Lidköpingiin perustettiin Granlundin datakeskussuunnitteluun keskittyvä toimipiste. Nyt tehty kauppa vahvistaa Granlundin osaamisresursseja Ruotsissa ja luo pohjaa jatkokehitykselle.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund laajentaa Ruotsissa – Yrityskauppa tukholmalaisen ECO Konsultin kanssa”

Viimeisimmät näkökulmat