Orimattilan kouluhankkeen työt alkavat ensi viikolla – hankinnasta tehtyä valitusta puidaan vielä markkinaoikeudessa

Orimattilan uuden yhteiskoulun rakentamishankkeen ensimmäinen vaihe käynnistyy ensi viikolla, kun nykyisen yhteiskoulun purkamista ja Erkko-lukiossa sijaitsevien yhteiskoulun tilojen muutostöitä aletaan valmistella.

Purku- ja muutostöistä vastaa Raspal oy. Tarjouskilpailun hävinnyt Tmi I. Laukkanen valitti hankinnasta markkinaoikeuteen, ja asian käsittely on vielä kesken. Markkinaoikeus on kuitenkin myöntänyt hankkeelle aloitusluvan. Tmi. I. Laukkasen mielestä Raspal ei täytä kaikkia tarjouspyynnössä edellytettyjä soveltuvuusvaatimuksia.

Tarjousten perusteella Erkko-lukion korjaustoimenpiteiden kustannusarvio on 4,1 miljoonaa euroa ja yhteiskoulun purkutöiden kustannusarvio 470 000 euroa.

Lukiorakennuksessa sijaitsevien tilojen remontointi jatkuu kevääseen 2023 asti. Uuden yhteiskoulun rakentaminen alkaa tammikuussa 2023, ja sen on tarkoitus olla valmis vuoden 2024 syksyyn mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Orimattilan kouluhankkeen työt alkavat ensi viikolla – hankinnasta tehtyä valitusta puidaan vielä markkinaoikeudessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat