Kokeile kuukausi maksutta

Pasilaan suunnitteilla jättitorni – toimistotaloon tulossa 32 kerrosta

Veturitallinkujan pohjoispuolelle suunniteltu tornitalo koostuu etelään suuntautuvasta tornista sekä tähän sulautuvasta, portaittain kohti pohjoista madaltuvasta ja Pasilansiltaan liittyvästä jalustaosasta.

 

Keski-Pasilasta rakennetaan tornitalojen myötä Helsingin toista keskustaa. (Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto JKMM, Haahtela-yhtiöt ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma.)

Helsingin Pasilan tornialueen keskiosaan, pääradan ja Veturitien väliin suunnitellaan toimistokäyttöön tulevaa tornitaloa. Hanke on osa laajempaa Pasilansillan eteläpuolelle kaavailtua korkean rakentamisen asuin- ja työpaikka-aluetta.

Tornirakennus sijoittuu Veturitallinkujan pohjoispuolelle. Rakennukseen tulee toimisto- ja liiketiloja. Se koostuu etelään suuntautuvasta tornista sekä tähän sulautuvasta, portaittain kohti pohjoista madaltuvasta ja Pasilansiltaan liittyvästä jalustaosasta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pasilaan suunnitteilla jättitorni – toimistotaloon tulossa 32 kerrosta”

Viimeisimmät näkökulmat