Kokeile kuukausi maksutta

Den aloittaa muutosneuvottelut – ”Tulevaisuuden näky on sumea”

Muuttovalmiisiin omakotitaloihin erikoistunut Den-konserni aloittaa muutosneuvottelut, jotka voivat johtaa lomautuksiin ja irtisanomisiin.

Den Groupiin kuuluu esimerkiksi Desingtalo.

"Venäjän järkyttävä hyökkäys Ukrainaan ja sen johdosta asetetut talouspakotteet vaikuttavat koko rakennusalaan. Meidän liiketoimintaamme vaikuttaa erityisesti raaka-aineiden ja materiaalien saatavuuden heikkeneminen ja hintojen nousu. Tällä hetkellä pyrimme ensisijaisesti huolehtimaan asiakkaistamme ja siksi työskentelemme vahvasti raaka-aineiden ja materiaalien saatavuuden eteen", konsernin markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue kertoo.

Konserniin kuuluu Designtalo, Denin ja K-Raudan yhteistyömallisto Ainoakoti, hirsitaloihin erikoistunut Finnlamelli ja tilat-liiketoimintaan kuuluva Talliosake sekä oma talotekniikkayksikkö Den Tekniikka. Yhtiöllä on myös Ruotsissa Talli-monitoimitilamerkit.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Den aloittaa muutosneuvottelut – ”Tulevaisuuden näky on sumea””

Viimeisimmät näkökulmat