Kokeile kuukausi maksutta

Jukka Kivimäki Movitekin toimitusjohtajaksi – QMG:n tytäryhtiö keskittyy talotekniikkaan

Samassa yhteydessä Movitekin toimitusjohtajana pitkään työskennellyt Mikko Moilanen ottaa asiakkuusjohdon ja urakkalaskennan vetäjän tehtävät.

Jukka Kivimäen luotsaama Movitek tunnetaan vähittäiskaupan, liikekiinteistöjen sekä vaativien rakennusten talotekniikasta. (Kuva: Movitek)
Kuuntele juttu

Jukka Kivimäki on aloittanut tänään (14.3.2022) oululaisen Movitekin toimitusjohtajana. Kivimäki toimi vuosina 2006–2019 QMG:n tytäryhtiön Paikallis-Sähkön toimitusjohtajana ja palaa nyt sapattivapaalta konsernin tehtäviin.

Samassa yhteydessä Movitekin toimitusjohtajana pitkään työskennellyt Mikko Moilanen ottaa asiakkuusjohdon ja urakkalaskennan vetäjän tehtävät.

Movitek tekee talotekniikkaurakointia ja -huoltoa koko Pohjois-Suomen alueella. Yhtiö työllistää 50 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 12 miljoonaa euroa.

Kuluvan vuoden alussa Movitek uudisti strategiaansa. Sen mukaan yhtiö luopuu rakennusliiketoiminnastaan keskeneräisten hankkeiden valmistuttua ja keskittyy täysin talotekniikkaurakointiin. Talotekniikka on aina muodostanut Movitekin liikevaihdosta pääosan.

”Kasvatamme kilpailukykyämme maakunnallisista hankkeista ja sopimuksista lisäämällä yhteistyötä Paikallis-Sähkön ja Capconin kanssa, joten pystymme tällä hetkellä tarjoamaan vahvaa LVIS- ja turvatekniikan urakointia. Arviomme myös ostokohteita muun muassa kylmätekniikassa”, Kivimäki kertoo.

QMG:lla on Movitekin lisäksi Pohjois-Suomessa viisi muuta yhtiötä – LVI-urakoitsijat Kokkolan LVIS-Palvelu ja Tornion Ilmastointitekniikka, sähköurakoitsijat Paikallis-Sähkö ja VirtaWorks sekä turvatekniikan erikoisosaaja Capcon.

Movitek on kuulunut QMG-konserniin vuodesta 2017. Yhtiö tunnetaan vähittäiskaupan, liikekiinteistöjen sekä vaativien rakennusten talotekniikan osaajana. Tällä hetkellä Movitek urakoi muun muassa Oulun uuden yliopistollisen sairaalan sekä useiden liikekeskusten talotekniikkaa eri puolilla maakuntaa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jukka Kivimäki Movitekin toimitusjohtajaksi – QMG:n tytäryhtiö keskittyy talotekniikkaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat