Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuslehti etsii juttuaiheita kesäkiertueelle

Ensi kesänä toteutettavassa juttusarjassa on tarkoitus nostaa esiin paikallisesti merkittäviä rakennushankkeita, yrityksiä ja näkyviä yrittäjäpersoonia seutukuntakeskuksista ja pienemmiltä paikkakunnilta.

Varkaudessa sijaitsevan Komminselän sillan peruskorjaus valmistui viime syksynä. Kuva: Akseli Muraja

Rakennuslehti etsii juttuaiheita ensi kesänä toteutettavaan kesäkiertue-juttusarjaan. Sarjan toteuttaa toimittaja Daniel Wallenius, joka jalkautuu seutukuntakeskuksiin ja tätä pienemmille paikkakunnille, jotka jäävät uutisoinnissa usein vähemmälle huomiolle.

Juttusarjan suunnittelu on parhaillaan käynnissä, ja toimitus etsii nyt ehdotuksia mahdollisiksi juttuaiheiksi. Niiden joukosta valitaan kevään aikana kiinnostavimmat, jotka etenevät toteutukseen. Kesäkiertueen jutut tehdään kesäkuun alkupuolella ja ne julkaistaan Rakennuslehdessä kesän aikana.

Sarjassa on tarkoitus nostaa esiin paikallisesti merkittäviä rakennushankkeita, yrityksiä ja näkyviä yrittäjäpersoonia. Ehdotukset kiinnostavista aiheista voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen daniel.wallenius@sanoma.com.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuslehti etsii juttuaiheita kesäkiertueelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat