Kokeile kuukausi maksutta

Välityspalkkiolaskuihin uusi ohjeistus

Jatkossa toimeksiantajalla tulee olla mahdollisuus etukäteen arvioida välitysliikkeen laskun sopimuksenmukaisuutta.

Jos välityspalkkio erääntyy maksettavaksi kaupantekotilaisuudessa, välittäjän tulee lähettää toimeksiantajalle lasku viimeistään silloin, kun kauppakirjan lopullinen muotoilu on hyväksytty osapuolten välillä.
Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton KVKL:n lakivaliokunta päivitti Hyvän välitystavan ohjeistusta liittyen välityspalkkiolaskuihin. Ohjeistuksen mukaisesti välityspalkkiolasku on aina toimitettava toimeksiantajalle tutustuttavaksi jo ennen kaupantekoa. Keskusliiton tekemän selvityksen perusteella välityspalkkiolaskun luominen on käytännössä mahdollista kaikissa välitysjärjestelmissä viimeistään siinä vaiheessa, kun kaupanselvitys on tehty.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Välityspalkkiolaskuihin uusi ohjeistus”

Viimeisimmät näkökulmat