Kokeile kuukausi maksutta

Heimstaden Bostad ostaa yli 2000 asuntoa eri puolilta Suomea – Sato keskittyy Tampereelle, Turkuun ja pk-seudulle

Yhtiö tuli Suomeen se tuli kesällä 2021 ja uusimman kaupan myötä se omistaa yhteensä noin 3 000 asuntoa Suomessa.

Ruotsalainen Heimstaden Bostad vahvistaa asemaansa Suomessa ostamalla yhteensä 2009 asuntoa asuntosijoitusyhtiö Satolta. Asunnot sijaitsevat 64 kiinteistössä Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Vihdissä ja Ylöjärvellä. Vuokra-asuntojen keskikoko on 52 neliömetriä ja suurin osa niistä on yksiöitä.

Pääosa (93 %) asunnoista sijaitsee Oulussa, Lahdessa ja Jyväskylässä, joissa Heimstaden näkee hyvät edellytykset kiinteistösijoittamiselle. Nyt ostetut asunnot sijaitsevat vahvoissa kaupunginosissa hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä.

”Tällä kaupalla vahvistamme asemaamme ja näkyvyyttämme Suomen vahvoilla asuntomarkkinoilla. Tämä kiinteistökauppa sopii hyvin strategiaamme, jossa pyrimme laajentamaan omistuksiamme kasvukeskuksissa ja niiden lähiympäristössä eri puolilla Suomea”, sanoo Heimstadenin itäisen Euroopan sijoitusryhmän johtaja Stanislav Kubáček tiedotteessa.

Heimstaden Bostad on Euroopan toiseksi suurin asuinkiinteistöyhtiö, jolla on noin 150 000 asuntoa Tanskassa, Ruotsissa, Hollannissa, Norjassa, Saksassa, Tsekissä, Islannissa, Suomessa, Puolassa ja Isossa-Britanniassa. Suomeen se tuli kesällä 2021 ja uusimman kaupan myötä se omistaa yhteensä noin 3 000 asuntoa Suomessa.

”Suomessa on houkuttelevia kaupunkeja. Kun olemme kasvaneet riittävästi, avaamme täällä myös paikallisia palveluita. Näistä kerromme myöhemmin lisää”, kertoo Heimstaden Finlandin operatiivinen johtaja Andreas Lindqvist.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heimstaden Bostad ostaa yli 2000 asuntoa eri puolilta Suomea – Sato keskittyy Tampereelle, Turkuun ja pk-seudulle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat