Kokeile kuukausi maksutta

Calefa osti sopimusvalmistajansa

Calefa Oy on ostanut MTP Oy Multi-Technology Partnerin koko osakekannan.

Calefa Oy:n tytäryhtiö Calefa Technologies valmistaa lämpöpumput ja modulaariset lämpölaitokset tehdastuotantona Ikaalisissa. Kuvassa Markku Lampola (vas.), Matti Tuominen, Petri Vuori (2.vas.), Juha Holma, Mikko Rantanen ja Mikko Holma. Kuva: Calefa

Ikaalisissa sijaitseva yhtiö on pitkäaikainen Calefan sopimusvalmistaja lämpöpumppujen ja modulaaristen laitosten valmistuksessa. Tässä yhteydessä myös nimi muuttuu, Calefan uuden tytäryhtiön nimi on Calefa Technologies oy.

CO2-päästöistä vapaan lämpöenergiatuotannon kokonaisratkaisuihin keskittyneen Calefan liikevaihto kasvoi viime vuonna noin 90 prosenttia ja tämän vuoden osalta kasvu on ollut jo 100 prosentin luokkaa  edellisvuodesta.

”Oman tuotantolaitoksen myötä haluamme turvata meille kriittisten laitteiden ja moduulikokonaisuuksien tuotannon voimakkaasti kasvavassa kysynnässä”, Calefan ja uuden Calefa Technologiesin toimitusjohtaja Petri Vuori sanoo.

Yrityskaupan myötä tehdas siirtyy uusiin suurempiin tuotantotiloihin ja kolminkertaistaa tuotantokapasiteettinsa. Kaikki nykyiset työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä.

”Kysyntä puhtaille ja polttamattomille energiaratkaisuille on erittäin kovaa tällä hetkellä. Teollisuus ja energiayhtiöt haluavat löytää ratkaisuja CO2-vapaaseen energiantuotantoon ja energiaomavaraisuuteen. Sama trendi on meneillään Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa”, Vuori kertoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Calefa osti sopimusvalmistajansa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat