Kokeile kuukausi maksutta

Pivasetista tulee oma yhtiö – ”Erityisesti ulkomaan viennissä näen potentiaalia”

Pivaset näkee kasvun mahdollisuuksia erityisesti viennissä.

Leppävirtalainen Gebwell oy yhtiöittää alkusammutustuotteita valmistavan Pivasetin omaksi yhtiökseen. Samalla Pivasetille on nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi Tarmo Karhapää.

Yhtiöittämisellä halutaan tiedotteen mukaan antaa sen kasvulle ja kehitykselle sekä tilaa että resurssia. Siksi tulevaisuudessa Gebwell keskittyy ydinliiketoimintaansa lämmityslaitteisiin, ja Pivaset jatkaa itsenäisenä yrityksenä.

Pivaset on ollut osa Gebwell Groupia vuodesta 2016. Pivasetin tuotantoon tai toimintaan yhtiöittämisellä ei ole vaikutusta. Gebwell jatkaa sen omistajana myös jatkossa.

Yhtiöittämisen lisäksi yrityksessä tapahtuu myös henkilöstömuutoksia, sillä Pivasetin liiketoimintajohtajana toiminut Tapani Hulkkonen jää eläkkeelle kesäkuussa.

Hänen tilalleen tulee Tarmo Karhapää, joka on aloittanut yhtiön toimitusjohtajana 6. kesäkuuta. Karhapää on työskennellyt pitkään valmistavan teollisuuden palveluksessa erilaisissa myynti- ja johtotehtävissä. Viimeiset neljä vuotta hän on toiminut Casemet oy:n liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana.

”Pivasetin kanssa meillä on mielenkiintoinen tulevaisuus edessä, yrityksellä on vahva tausta Gebwellissä ja hyvin tunnetut omat tuotteet. Yritys on täynnä osaamista ja innostusta. Uskon, että meillä on paljon kehitys- ja kasvumahdollisuuksia, erityisesti ulkomaan viennissä näen potentiaalia”, Karhapää sanoo.

Pivaset tunnetaan parhaiten alkusammutustuotteistaan, joita löytyy suurista kiinteistöistä kuten sairaaloista ja kauppakeskuksista.

Pivasetin liikevaihto oli vuonna 2021 noin neljä miljoona euroa. Henkilöstöä on kausivaihteluista riippuen 12–15.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pivasetista tulee oma yhtiö – ”Erityisesti ulkomaan viennissä näen potentiaalia””

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat