Kokeile kuukausi maksutta

Finnbuild avaa syksyllä ovensa neljän vuoden tauon jälkeen – teemoina digitalisaatio, kiertotalous, tulevaisuus ja johtaminen

Agendalla ovat myös puurakentaminen, vihreä siirtymä sekä nollapäästöiset työmaat.

Pahasti koronan alle jäänyt Finnbuild järjestetiin edellisen kerran vuonna 2018. Silloin tapahtumassa vieraili 25 300 kävijää.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä FinnBuild palaa jälleen tapahtumakalentereihin. Lokakuun alussa järjestettävä kolmipäiväinen tapahtuma esittelee runsaan asiantuntijaohjelman lisäksi alan uusimpia tuotteita, palveluja, työmenetelmiä ja ratkaisuja.

Tapahtuman teemoja ovat rakentamisen tulevaisuus, digitalisaation merkitys rakentamisessa, kiertotalous ja vastuullisuus sekä tulevaisuuden työnantaja. Agendalla ovat myös puurakentaminen, vihreä siirtymä sekä nollapäästöiset työmaat.

FinnBuildissa kuullaan myös puheenvuoroja mittavista ja ajankohtaisista rakennusprojekteista kuten Keilaniemen Portista, Raide-Jokerista ja Kruunusilloista.

”Nyt ei puheenaiheista todellakaan ole pulaa, sillä edellisestä tapahtumasta on jo neljä vuotta ja alalla tapahtumaa odotetaan innokkaasti”, sanoo FinnBuildin liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari.

Rakentamisen ja talotekniikan FinnBuild-tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi. Vuonna 2018 tapahtumassa vieraili 25 300 kävijää.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finnbuild avaa syksyllä ovensa neljän vuoden tauon jälkeen – teemoina digitalisaatio, kiertotalous, tulevaisuus ja johtaminen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat