Kokeile kuukausi maksutta

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön apuraha tarjolla innovaattoreille

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön rakennetun ympäristön teknologia-apuraha haettavana 30.9.2022 asti.

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön rakennetun ympäristön teknologia-apuraha haettavana 30.9.2022 asti.

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön vuotuinen apuraha on haettavissa 30.9.2022 asti, ja sen suuruus on 20 000 euroa. Säätiö tukee toiminnallaan suomalaista osaamista, tuotekehitystä ja kansainvälistymistä kiinteistö- ja rakentamisalalla.

Apuraha myönnetään terveellistä, kestävää ja tuottavaa rakennettua ympäristöä edistävälle tuotteelle, palvelulle tai hankkeelle, joka hyödyntää uutta teknologiaa ja osaamista, ja jolla on kansainvälistä potentiaalia sisäympäristöalalla. Vuosittain jaettava Teknologiasta tuotteiksi -apuraha on alansa suurin.

Arvostettuja kriteerejä palkitsemiselle ovat energia- ja resurssitehokkuus, hyvän sisäympäristön kehittäminen, alan uudistaminen ja loppukäyttäjien tarpeiden ymmärrys.
Vuonna 2022 palkitsemisperusteissa painottuvat seuraavat alueet: kestävä kehitys ja vastuullisuus, turvallisuus, kiertotalous ja digitaalisuus.

Hakemus tehdään osoitteessa https://teknologiastatuotteiksi.fi/hakemus/ 1.6. – 30.9.2022 välisenä aikana. Mukana palkittavien yritysten valinnassa ovat Talotekninen teollisuus ja kauppa ry, Rakennusteollisuus RT ry ja RAKLI ry.

Säätiö voi palkita apurahalla yritysten ohella yhteisöjä tai yksityishenkilöitä. Erityisasemassa arvioinnissa palkinnon saajiksi ovat pk-yritykset.
Aiempien vuosien palkinnonsaajista kerrotaan säätiön verkkosivuilla.

Lopullisen päätöksen tekee säätiön hallitus ja apuraha luovutetaan Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Tampereella 10.11.2022.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teknologiasta tuotteiksi -säätiön apuraha tarjolla innovaattoreille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat