Kokeile kuukausi maksutta

Caverion teki yrityskaupat Norjassa

Caverion ostaa stavangerilaisen LVI-alan yrityksen ja vahvistaa asemiaan Norjassa.

Kuvituskuva. Caverion vahvistaa asemiaan Norjassa.

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen ostaa Simex Klima & Kulde AS:n Norjassa. Yhtiö on yksi Stavangerin alueen johtavista toimitilarakennusten sisäilma-, kylmätekniikka- ja lämpöpumppujärjestelmien asentajista.

Hankinta täydentää Caverionin palvelukapasiteettia alueella ja vahvistaa yhtiön markkina-asemaa. Yritysosto odotetaan saatavan päätökseen lokakuussa 2022.

Vuonna 2016 perustettu ja ostettu yhtiö on kasvanut viime vuosina vahvaksi toimijaksi ja tehnyt yhteistyötä Caverionin kanssa. Yritys työllistää 25 henkilöä ja sen liikevaihto oli viime vuonna 4 miljoonaa euroa.

Yrityskaupan jälkeen Caverionilla on Stavangerissa noin 215 työntekijää. Kauppahintaa ei julkisteta.

”Osana Caverionia saamme täysin uudenlaisen pääsyn palveluihin, tuotteisiin ja osaamiseen. Ympäristö- ja ilmastoystävällisten ratkaisujen kehityksessä on meneillään mielenkiintoinen vaihe, mikä tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia,” Simexin hallituksen puheenjohtaja Jostein Olsen kertoo yrityskauppatiedotteessa.

”Yhtiöitämme yhdistävät keskittyminen sisäilmaan, toimintavarmuuteen ja energiatehokkuuteen. Yritysosto täydentää palvelukapasiteettiamme alueella, erityisesti sisäilmassa, kylmätekniikassa ja lämpöpumpuissa, sekä maalla että merellä. Näille palveluille on paljon kysyntää”, Caverion Norjan divisioonajohtaja Knut Gaaserud sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion teki yrityskaupat Norjassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat