Kokeile kuukausi maksutta

SRV:ssä 35 vuoden uran tehnyt varatoimitusjohtaja Timo Nieminen jää pian eläkkeelle

SRV Yhtiöiden strategisen hankekehityksen johtaja, varatoimitusjohtaja Timo Nieminen jää eläkkeelle tammikuun 2023 loppuun mennessä.

Timo Nieminen. Kuva: SRV

Timo Nieminen on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä SRV:ssä yhtiön perustamisvuodesta 1987 saakka.

”Jatkamme Timon kanssa strategisten kehityshankkeidemme edistämistä aina hänen eläkkeelle jäämiseensä saakka. Kiitän jo tässä vaiheessa Timoa lämpimästi visionäärisestä työstä SRV:n kehityshankkeiden parissa sekä ainutlaatuisen tietotaidon siirtämisestä muulle hankekehitystiimillemme”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo tiedotteessa.

”SRV on hieno yhtiö, jossa olen saanut mahdollisuuden kehittyä monissa erilaisissa tehtävissä viimeisten 35 vuoden aikana. On ollut erityisen hienoa olla mukana vaativien hankkeiden, kuten Kampin, Kalasataman tornien ja Tampereen Kansi ja Areena -hankkeen, kehitystyössä”, Nieminen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:ssä 35 vuoden uran tehnyt varatoimitusjohtaja Timo Nieminen jää pian eläkkeelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat