Kokeile kuukausi maksutta

Toimistorakennus myytiin Helsingin Pasilassa pohjoismaisille kiinteistörahastoille

Ostajana kaupassa on kaksi pohjoismaista kiinteistörahastoa.

Pasilan Visio. Kuva: S-Pankki Kiinteistöt

S-Pankki Kiinteistöjen hallinnoimasta vakuutusyhtiö Fennian kiinteistösijoitussalkusta on myyty Pasilan Visio -niminen toimistorakennus Helsingissä.

Ostajana kaupassa on kaksi Swiss Life Asset Managers Nordicin hallinnoimaa pohjoismaista kiinteistörahastoa.

”Olemme tyytyväisiä kauppaan ja siihen, että Pasilan Visio on nyt saanut seuraavan ammattitaitoisen omistajan Swiss Lifesta. Kohteen myynti on salkun strategian mukainen, ja se antaa tilaa uusille sijoitusmahdollisuuksille”, kiinteistösijoitusjohtaja Harri Oravainen S-Pankki Kiinteistöistä sanoo tiedotteessa.

Vuonna 2008 rakennettu Visio käsittää kaksi kuusikerroksista toimistorakennusta, jotka on yhdistetty toisiinsa sisääntuloaulalla. Päävuokralaisena on toiminut vuodesta 2017 lähtien Danske Bank.

Swiss Life Asset Managers Nordic etsii myös jatkossa lisää kiinteistöjä Suomesta, kertoo sijoituspäällikkö Martin Grimm Strømme.

S-Pankki Kiinteistöt hallinnoi Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian ja Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennian kiinteistösijoitussalkkuja Fennian sijoitusorganisaation tukena.

Sijoitussalkut sisältävät suoria kiinteistösijoituksia, osaomisteisia yhteissijoituskiinteistöjä sekä epäsuoria kiinteistörahastosijoituksia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Toimistorakennus myytiin Helsingin Pasilassa pohjoismaisille kiinteistörahastoille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat