Kokeile kuukausi maksutta

Jan Vapaavuori junailee 15 minuutin naapurustoja

Nrep hakee kansainvälisen pormestariverkoston kautta keinoja kehittää kaupunkeja.

Entinen Helsingin pormestari Jan Vapaavuori aloitti Nrepin neuvonantajana elokuussa 2021.

Tanskalaistaustainen kiinteistösijoitusyhtiö Nrep hakee yhteistyötä maailmanlaajuisen C40-pormestariverkoston kanssa. Kumppanuuden tavoitteena on löytää konkreettisia esimerkkejä siitä, miten "15 minuutin naapurustoja" tulisi kehittää ja miten näiden kehittäminen viedään osaksi suunnittelua.

Strateginen kumppanuus pitää sisällään yhteistyötä kaupunkien lisäksi 15 minuutin kaupungin konseptin kehittäneen Sorbonnen yliopiston professori Carlos Morenon sekä YK:n asuinyhdyskuntaohjelma UN-Habitatin kanssa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jan Vapaavuori junailee 15 minuutin naapurustoja”

Viimeisimmät näkökulmat