Kokeile kuukausi maksutta

SRV kohensi liiketulostaan mutta heikensi liikevaihto-ohjeistustaan koko vuoden osalta

SRV:n liikevaihto kutistui kuluvan vuoden kolmannella neljänneksellä hieman viime vuoden vastaavasta ajasta, mutta liiketulos kohosi plussalle vertailujakson pienestä tappiosta.

Kuva: SRV

Yhtiön liikevaihto oli kuluvan vuoden heinä–syyskuussa 186,8 miljoonaa euroa, kun se oli vuotta aiemmin 191,1 miljoonaa. Liikevoitto kohosi 5,5 miljoonaan euroon vuotta aiemmasta 1,6 miljoonan tappiosta ja operatiivinen liiketulos 3,9 miljoonaan euroon 0,6 miljoonan euron tappiosta.

"Toimintaympäristön haasteista huolimatta operatiivinen liikevoittomme kehittyi positiivisesti. Tuloksemme perustuu onnistumiseen inflaation hallinnassa ja materiaalien saatavuuden varmistamisessa sekä jo pidempään jatkuneeseen projektien hallinta-asteen paranemiseen", toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV kohensi liiketulostaan mutta heikensi liikevaihto-ohjeistustaan koko vuoden osalta”

Viimeisimmät näkökulmat