Kokeile kuukausi maksutta

Taaleri nimitti uuden johtajan

Uusi kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen toiminnoista vastaava johtaja löytyi Antilooppi Managementista.

Timo Metsälä on nimitetty Taalerin kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen toiminnoista vastaavaksi johtajaksi. Metsälä siirtyy Taalerille kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi Managementista, missä hän toimi kiinteistökehitysjohtajana. Sitä ennen hän työskenteli pitkään konsulttiyritys WSP Finlandissa eri tehtävissä.

Metsälällä on noin 15 vuoden kokemus kiinteistöjen suunnittelu- ja kehittämistehtävistä sekä hankejohtamisesta. Taalerilla Metsälän vastuulla ovat Taalerin hallinnoimille kiinteistörahastoille ja -mandaateille tuotettavat kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen palvelut sekä liiketoiminnon ESG-johtaminen. Metsälä on nimitetty liiketoiminnan johtoryhmään, ja hän vastaa osaltaan myös liiketoiminnan ja sen uusien kiinteistösijoitustuotteiden kehittämisestä. Hän aloittaa tehtävässään 10.10.2022.

Taalerin kiinteistöliiketoimintaan kuuluvat Taalerin kiinteistöpääomarahastot, mandaattipohjaisilla sopimuksilla hallinnoitavat kiinteistöportfoliot sekä Taalerin strategiset kiinteistöliiketoimintaa tukevat tasesijoitukset. Taaleri hallinnoi tällä hetkellä kahtatoista eri kiinteistörahastoa ja -mandaattia sekä niissä olevaa yli 800 miljoonan euron kiinteistövarallisuutta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Taaleri nimitti uuden johtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat