Kokeile kuukausi maksutta

Toimitusvaikeuksissa ollut talovalmistaja lupaa: Viivästykset loppuvat alkuvuonna

Talotoimitusten suuri kasvu aiheutti viivästyksiä Den Groupissa.

Omakotitalon pystytystä. Kuva: Den

Denin työmaita piinanneet ja jo viime vuoden kesällä alkaneet viivästykset on saatu vähennettyä murto-osaan viime vuoden tilanteeseen verrattuna. Ongelmat saivat alkunsa talotoimitusten määrän kasvun vuoksi. Tilannetta pahensi työvoimapula ja materiaalien saatavuusongelmat.

Rakennusalan haastava tilanne paheni Denillä viime vuoden heinäkuussa, jolloin tilauksia tuli paljon tavallista enemmän, mutta tekijöitä ei ollut työmailla riittävästi. Samaan aikaan materiaalien saatavuus maanlaajuisesti vaikeutui, mikä viivästytti työmaita entisestään.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Toimitusvaikeuksissa ollut talovalmistaja lupaa: Viivästykset loppuvat alkuvuonna”

Viimeisimmät näkökulmat