Kokeile kuukausi maksutta

Kira-kasvuohjelman johtaja on valittu – ”Vankka kokemus rakennetun ympäristön kehityshankkeista”

Ohjelmajohtaja siirtyy uuteen tehtävään Owal Groupista.

Hallintotieteiden tohtori Mia Toivanen on nimetty Kira-kasvuohjelman ohjelmajohtajaksi kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen. Toivanen siirtyy ohjelmajohtajan tehtävään Owal Groupista, missä hän on osakkaana vastannut kiinteistö- ja rakentamisalan kehittämishankkeiden tuesta ja arvioinneista.

Kiinteistö- ja rakentamisfoorumin toimijat laativat viime vuonna yhteisen arvolupauksen ja siihen perustuvan Kira-kasvuohjelman, jonka tavoitteena on vauhdittaa alan kehittämistä vihreän siirtymän, tuotannollisen tehokkuuden sekä koko elinkaaren läpäisevän arvonluonnin osalta. Ohjelma on luotu kehityksen tiekartaksi ja perustaksi kaikille alan toimijoille.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kira-kasvuohjelman johtaja on valittu – ”Vankka kokemus rakennetun ympäristön kehityshankkeista””

Viimeisimmät näkökulmat