Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusalalta tuttu nimi ehdolla liki 300 miljoonan euron yritykseen

Aiempaan työhistoriaan kuuluu myös toimiminen YIT:n viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajana.

Sopranon tarkastusvaliokunta on valmistellut ehdotuksen Wetteri Oyj:n uuden hallituksen kokoonpanosta ja puheenjohtajasta. Wetteri kuuluu Suomen suurimpiin autoliikkeisiin vajaan 300 miljoonan euron vuosiliikevaihdollaan.

Sopranon hallitus on päättänyt ehdottaa ylimääräiselle yhtiökokoukselle, että Wetterin hallitukseen valitaan Martti Haapala, Markku Kankaala, Mikael Malmsten, Hannu Pärssinen, Aarne Simula sekä Sopranon hallituksen nykyinen puheenjohtaja Satu Mehtälä. Tarkoituksena on valita Kankaala uuden hallituksen puheenjohtajaksi.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalalta tuttu nimi ehdolla liki 300 miljoonan euron yritykseen”

Viimeisimmät näkökulmat