Kokeile kuukausi maksutta

Rokkiporkkana-silta saa parin Helsingin Jätkäsaaressa – valmista vuoden 2023 lopulla

Sillan pääsuunnittelijana on ensimmäisen Rokkiporkkana-sillan tapaan VSU maisema-arkkitehdit. Taitorakenteiden rakennesuunnittelusta vastasi A-Insinööreihin kuuluva Ponvia.

 

Helsingin Jätkäsaaren kaupunginosassa sijaitsevaan Hyväntoivonpuistoon valmistuu uusi silta loppuvuodesta 2023.  Länsisatamankadun puolelle rakennettava kävely- ja pyöräliikenteen ylikulkusilta muodostaa merenrantaan tärkeän alueellisen yhteysväylän.

Uuden sillan oranssia teräsrakennetta valmistetaan parhaillaan konepajalla Liettuassa. Helsingin kaupungin tilaaman sillan pääsuunnittelijana on ensimmäisen, Rokkiporkkanaksi nimetyn sillan tapaan VSU maisema-arkkitehdit. Taitorakenteiden rakennesuunnittelusta vastasi A-Insinööreihin kuuluva Ponvia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rokkiporkkana-silta saa parin Helsingin Jätkäsaaressa – valmista vuoden 2023 lopulla”

Viimeisimmät näkökulmat