Kokeile kuukausi maksutta

Helsinkiin aletaan rakentaa muuntojoustokerrostaloa – ”Se on vaatinut keskittymistä mitoitukseen ja asuntosuunnitteluun”

A-Kruunu ja Uudenmaan Mestari-Rakentajat allekirjoittivat kokonaisurakkasopimuksen Helsingin Verkkosaarenrantaan toteutettavasta vuokratalokohteesta.

Havainnekuva tulevasta kerrostalosta. Kuva: A-Kruunu

Talon suunnittelussa on erityisesti huomioitu asuntojen muunneltavuus, mikä edistää kohteen arvon säilymistä mahdollisimman pitkään. Hanke sijaitsee meren tuntumassa lähellä Kalasataman palveluita ja liikenneyhteyksiä.

"Kohteen suunnittelun yhteydessä on kehitetty muuntojoustokonsepti, joka mahdollistaa asuntojen jakamisen pienemmiksi tai yhdistämisen isommiksi suuremman talotekniikkaremontin yhteydessä. Tällä tavoin varmistetaan, että asunnot säilyvät kilpailukykyisenä pitkälle tulevaisuuteen eli toimitaan kestävän kehityksen mukaisesti ja vähennetään myös valtion taloudellista riskiä ara-tuotannon osalta", toteaa rakennuttamisjohtaja Jouni Isomöttönen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsinkiin aletaan rakentaa muuntojoustokerrostaloa – ”Se on vaatinut keskittymistä mitoitukseen ja asuntosuunnitteluun””

Viimeisimmät näkökulmat