Kokeile kuukausi maksutta

Koskisen pörssitaival alkoi nosteessa

Kaupankäynti juuri listautuneen puunjalostaja Koskisen oy:n osakkeella on alkanut nousseeseen kurssitasoon Helsingin pörssissä.

Havainnekuva Koskisen uudesta puunjalostusyksiköstä Järvelässä. Kuva: Koskisen oy

Yhtiön osake noteerattiin pörssissä ensimmäistä kertaa torstaina 1. joulukuuta. Kaupankäynnin avauksessa osakkeesta maksettiin tasan 7 euroa. Sen jälkeen yhtiön kurssi nousi vielä muutaman minuutin ajan ja kävi enimmillään 7,3 eurossa. Sittemmin osakkeen hinta on hieman luisunut. Kello 12.01 Koskisen osakkeella käytiin kauppaa 6,61 eurossa.

Vaikka yhtiön osakekurssin kehitys onkin hiipunut alkuinnostuksen jälkeen, se liikkuu silti vielä mukavasti pörssilistautumisen merkintähinnan yläpuolella. Merkintähinta oli yleisöannissa ja instituutioannissa 6,14 euroa osakkeelta ja henkilöstöannissa 5,53 euroa osakkeelta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Koskisen pörssitaival alkoi nosteessa”

Viimeisimmät näkökulmat