Kokeile kuukausi maksutta

Lapti laajentaa Pirkkalan vapaa-aikakeskusta – valmista kesällä 2024

Liikuntasalin lohkot on mahdollista jakaa ääntä vaimentavilla nostoseinillä kolmeen lohkoon. Laajennusosaan tulee lisäksi 300-paikkainen katsomo, erillinen liikuntatila, juoksusuora, pukuhuoneita ja yleisötiloja.

 Uusi laajennusosa rakennetaan kiinni olemassa olevaan vapaa-aikakeskukseen, ja osien välillä on sisäyhteys keskellä sijaitsevan aulaosan kautta.

Nykyisen Pirkkalan vapaa-aikakeskusta laajennetaan vastaamaan alueen opetuksen ja muun liikuntakäytön kasvaviin tilatarpeisiin. Suunnittelu- ja rakennusurakan on voittanut kilpailutuksen jälkeen Rakennusliike Lapti.

Laajennusosan rakentaminen alkaa keväällä 2023, ja laajennusosa valmistuu kesällä 2024. Uusi laajennusosa rakennetaan kiinni olemassa olevaan vapaa-aikakeskukseen, ja osien välillä on sisäyhteys keskellä sijaitsevan aulaosan kautta.

Liikuntasalin lohkot on mahdollista jakaa ääntä vaimentavilla nostoseinillä kolmeen lohkoon. Laajennusosaan tulee lisäksi 300-paikkainen katsomo, erillinen liikuntatila, juoksusuora, pukuhuoneita ja yleisötiloja.

Rakennuksen jalustaosaan tulee perforoitua metallilevyä ja rakennuksen yläosa verhoillaan Corten-teräskaseteilla. Laajennusosan koko on 3 160 bruttoneliömetriä.

Laptilla on tällä hetkellä rakenteilla on liikunta- ja tapahtumakeskus Luola Kuopiossa ja padeliin keskittyvä urheilukeskus Turussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti laajentaa Pirkkalan vapaa-aikakeskusta – valmista kesällä 2024”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat