Kokeile kuukausi maksutta

Tekniikan tohtori Ari Ahoselle presidentin myöntämä kiinteistöneuvoksen arvonimi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi 9.12.2022 tekniikan tohtori Ari Ahoselle kiinteistöneuvoksen arvonimen. Ahonen tunnetaan kiinteistö-ja rakennusalan (KIRA-ala) innovaatiotoiminnan keskeisenä vahvistajana sekä koko toimialan kehittämisen pitkäaikaisena primus motorina.

Tekniikan tohtori ja nyt myös kiinteistöneuvos Ari Ahoselle muiden kouluttaminen ja opettaminen on ollut aina sydäntä lähellä oman esikuvansa mallin mukaisesti.

"Olkoon tämä kiinteistöneuvoksen arvonimi osoitus siitä, että alamme pian tunnistamaan KIRA-alan merkittävyyden sekä sen mahdollisuudet pelastaa maailma. Esimerkiksi Suomessa KIRA-ala muodostaa yli 75 prosenttia kansantalouden tase-arvosta ja viimeisten 20 vuoden aikana yli puolet Suomen kiinteistösijoituksista on ollut kansainvälisiä. Se raha asuu Suomessa olevissa kiinteistöissä", tuore Ari Ahonen kiinteistöneuvos muistuttaa.

Vilppulassa syntynyt "kolmannen polven rakentaja" Ahonen aloitti mittavan työuransa 22-vuotiaana Erkki Juva Oy:n palveluksessa projekti-insinöörinä. Vuonna 1980 hän valmistui Tampereen teknillisestä korkeakoulusta ja aloitti uransa rakennesuunnittelijana.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tekniikan tohtori Ari Ahoselle presidentin myöntämä kiinteistöneuvoksen arvonimi”

Viimeisimmät näkökulmat