Kokeile kuukausi maksutta

Uudehko kerrostalo alkoi rapistua Tampereella – YIT:llä edessä korjaustyöt

Uudehkon kerrostalon irronnut julkisivun rappaus on kiinnittänyt viime aikoina monen huomion Tampereen Lentävänniemessä. KUVA: MAARIA KOSKELO / AAMULEHTI

Tampereen Lentävänniemessä olevan uudehkon kerrostalon isoina paloina irronnut julkisivun pintarappaus on kiinnittänyt viime aikoina monen huomion. Kyse on Halkoniemenkadulle vuonna 2015 valmistuneesta rakennuksesta, jonka rappaus on putoillut tänä vuonna sieltä sun täältä.

Yhtiötä isännöivän Retta managementin isännöitsijä Minna Sulkanen kertoo, että julkisivurappauksen ongelma tuli esille viime kesänä. Vielä viime keväänä talolle tehtiin kuntokartoitus, jossa ongelmaa ei havaittu.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uudehko kerrostalo alkoi rapistua Tampereella – YIT:llä edessä korjaustyöt”

Viimeisimmät näkökulmat