Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörien ympäristöyksikkö löysi johtajan talon sisältä

Yksikkö tarjoaa ympäristöön ja turvallisuuteen liittyviä mittaus- ja konsulttipalveluita.

Marko Liikanen on nimitetty yksikönjohtajaksi A-Insinöörien ympäristöyksikköön. Kuva: A-Insinöörit

YAMK-insinööri Marko Liikanen, on aloittanut ympäristö- ja turvallisuustekniikan palveluyksikön johtajana A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan toimialalla. Hän on aiemmin toiminut yksikössä suunnittelujohtajana.

Teollisuus- ja energiayhtiöitä valtakunnallisesti palveleva A-Insinöörien ympäristöyksikkö tarjoaa ympäristöön ja turvallisuuteen liittyviä mittaus- ja konsulttipalveluita.

Liikanen on työskennellyt A-Insinööreissä (entinen AX-Suunnittelu) vuodesta 2002.

”Ympäristö ja luonto ovat hyvin tärkeitä itselleni, joten urapolku on ollut minulle hyvin luonteva. Saan tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa, joilla on teollisuusasiakkaille paljon painoarvoa”, Liikanen kertoo.

A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan toimialalla työskentelee 140 talo-, teollisuus- ja ympäristötekniikan asiantuntijaa. Teknisen suunnittelun osaajat ovat erikoistuneet vaativiin kohteisiin sairaaloiden ja teollisuuden erikoistiloista suojeltuihin kulttuurirakennuksiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörien ympäristöyksikkö löysi johtajan talon sisältä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat