Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörien johdossa aloittanut Kari Kauniskangas yllättyi BIM-maailman sekavuudesta – YIT-pestin päättyminen oli jopa helpotus

Kari Kauniskangas ehti melko pitkällä sapattivapaallaan pohtia muun muassa rakentamisen tuottavuuden taustalla olevia tekijöitä.

Kari Kauniskangas. Kuva: Liisa Takala

Entinen YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas aloitti tämän vuoden alusta A-Insinöörien toimitusjohtajana. Sen jälkeen kun hänen pestinsä YIT:n johdossa päättyi syksyllä 2020, hän ehti olla pois operatiivisista töistä reilut kaksi vuotta. Laakereillaan hän ei silti ole lepäillyt, sillä hän on ollut noin kymmenessä rakennus- ja kiinteistöalan yhtiössä hallitus- tai neuvonantajatehtävissä tai omistajana. Hallituksessa hän on istunut esimerkiksi GRK:ssa, Kojamossa sekä A-Insinööreillä.

Kauniskankaalla oli sapattinsa aikana myös hyvää aikaa pohtia asioita. Peräti 23 vuoden YIT-uralta oli kertynyt mittava tietämys rakentamisesta. Niinpä hän päätti kirjoittaa ylös ajatuksiaan alan toiminnasta, ja tekstiä kertyi lähes 40 sivua. Keskeinen juonne oli tuottavuus.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörien johdossa aloittanut Kari Kauniskangas yllättyi BIM-maailman sekavuudesta – YIT-pestin päättyminen oli jopa helpotus”

Viimeisimmät näkökulmat