Kokeile kuukausi maksutta

Lehdon tilauskannasta lähti yli puolet ja asuntoaloituksista yli kaksi kolmasosaa

Lehto Groupin tilauskanta supistui vuoden 2022 päätteeksi huomattavasti etenkin Toimitilat-palvelualueella. Asunnot-palvelualueella tilauskanta ei painunut yhtä voimakkaasti, mutta viime vuoden aloituksissa alamäki oli tosi raju.

Lehdolla oli kannattavuusvaikeuksia muun muassa puukerrostalojen rakentamisessa. Kuva: Tuomas Siitonen

Lehdon liikevaihto jatkuvista toiminnoista painui viime vuoden viimeisellä neljänneksellä 94,7 miljoonaan euron vertailujakson 146,5 miljoonasta. Samalla koko vuoden 2022 liikevaihto jatkuvista toiminnoista laski 344,8 miljoonaan euroon edellisvuoden 404,1 miljoonasta. Liikevaihto laski molemmilla palvelualueilla, ja laskun taustalla oli rakennushankkeiden lukumäärän väheneminen.

Liiketulos jatkuvista toiminnoista oli loppuvuonna 14,3 miljoonaa euroa tappiollinen oltuaan vuotta aiemmin 16,5 miljoonaa miinuksella. Koko vuoden liiketulos jatkuvista toiminnoista oli 42,2 miljoonaa euroa tappiollinen, kun se oli 28,3 miljoonaa euroa miinuksella vuonna 2021.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehdon tilauskannasta lähti yli puolet ja asuntoaloituksista yli kaksi kolmasosaa”

Viimeisimmät näkökulmat