Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörit selvittää Abo Windin tuulivoimahankkeita – sijoituspaikkoja Lapinlahdella ja Reisjärvellä

A-Insinöörit vastaa pääkonsulttina tuulivoimapuistojen osayleiskaavojen ja niihin liittyvien kulttuuriympäristö- ja maisemaselvitysten laatimisesta sekä ympäristövaikutusten arvioinnin ja ympäristöselvityskokonaisuuden johtamisesta.

A-Insinöörit tekee Abo Windille tarvittavat selvitykset kahteen mittavaan tuulivoimahankkeeseen. Kuvassa vuonna 2017 valmistunut Muntilan tuulipuisto Uudessakaupungissa. (Kuva: Abo Wind)

Tuulivoimayhtiö Abo Windin hankkeet Pohjois-Savossa ja Pohjois-Pohjanmaalla etenevät. Yhtiöllä on suunnitteilla 10-20 yksittäistä tuulivoimalaa Lapinlahden Iso-Petäjämäen ja Reisjärven Kiiskinevan puistoihin ja niihin liittyvä selvitystyö on annettu A-Insinööreille.

A-Insinöörit vastaa pääkonsulttina tuulivoimapuistojen osayleiskaavojen ja niihin liittyvien kulttuuriympäristö- ja maisemaselvitysten laatimisesta sekä ympäristövaikutusten arvioinnin ja ympäristöselvityskokonaisuuden johtamisesta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit selvittää Abo Windin tuulivoimahankkeita – sijoituspaikkoja Lapinlahdella ja Reisjärvellä”

Viimeisimmät näkökulmat