Kokeile kuukausi maksutta

Cramolla isot kalustoinvestoinnit – yhteissumma kiipeää 35 miljoonaan euroon

Eniten uutta laitekantaa hankitaan maanrakennuksen tarpeisiin, mutta myös nostimia ja käsikäyttöistä kalustoa tulee lisää.

Asuntorakentamisen jarrutus ei näytä hiljentävän rakennuskonevuokraamojen bisnestä, mutta siirtää kysyntää muille rakentamisen toimialoille. Esimerkiksi rakennuskonevuokraamo Cramo Finland kertoo investoivansa tänä vuonna lähes 35 miljoonaa euroa uuteen kalustoon.

Eniten uutta laitekantaa hankitaan maanrakennuksen tarpeisiin, mutta myös nostimia ja käsikäyttöistä kalustoa tulee lisää. Käytännössä uutta kalustoa tulee tuhansia kappaleita, kertoo toimitusjohtaja Tuomas Myllynen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramolla isot kalustoinvestoinnit – yhteissumma kiipeää 35 miljoonaan euroon”

Viimeisimmät näkökulmat